IDEA
DESIGN
DESIGN
DESIGN

Sasu Blade -kirjaisintyyppi

Huippukokki Sasu Laukkonen muotoilee veitsiä terävämmiksi ja toimivammiksi.  Sasu on perehtynyt teroittamiseen niin tarkasti, että on aloittanut veitsien teroittamisen muillekin huippukokeille. Jotta veitsien muotoilun tärkeys tulisi esiin, ideani oli muotoilla Sasun veitsille oma fontti. Kaikki, mitä Sasu kertoo veitsistään, voidaan nyt sanoa omalla Sasu Blade -tekstityypillä terävästi.

Nitor S.E.D.I

Nitor on digitaalinen insinööritoimisto, jolle rekrytointi on kriittinen menestystekijä. Kun tiimeihin halutaan juuri oikeat ihmiset, asioita pitää miettiä ennakkoluulottomasti. Siksi päädyimme tarjoamaan hakijoille työpaikkojen sijaan työkavereita – apunamme vaalikone, joka oli rakennettu elokuvan sisään. Kampanja on palkinnut Nitoria hyvillä rekrytoinneilla ja kaikkia tekijöitään kolmella finalistipaikalla sekä yhdellä voitolla alan arvostetuimmassa Finnish Comms Awards –kilpailussa. Osallistu universumin mielenkiintoisimpaan rekry-haastatteluun osoitteessa sedi.nitor.com

MR ANDERSSON

Esa Andersson on toiminut spiikkerinä taka-alalla kymmeniä vuosia. Televisiossa, radiossa, mainoksissa ja eri ohjelmamuodoissa. Kun briefinä oli tehdä hänelle nettisivut tuli teemaksi antaa tuolle äänelle kasvot. Sivulla tulisi näyttää monipuolisesti mitä kaikkea hän on tehnyt. Myös kokeneena alan ihmisenä hän haluaa muistuttaa koko alaa koskevista asioista. Silti kieli poskessa kun ei tämä nyt niin vakavaa ole. Hyvä ääni ansaitsee hyvän muotoilun.

Esa Andersson on ammattispiikkeri jolle tein websivut